Concept

Wij maken van mooie, aparte en bijzondere items lampenvoeten, die je in ons atelier zelf combineert met een bijpassende handgemaakte lampenkap. Kappen en voeten zijn apart geprijsd waardoor je echt alles met elkaar kunt combineren. We hebben een hard groeiende collectie lampen en kappen. Soms gemaakt van nieuwe onderdelen, maar altijd in een beperkte oplage. Zo is jouw lamp bijna altijd uniek!

Winkel

Je hebt in de winkel ruim de tijd om te passen en meten. We staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Voorafgaand aan je afspraak is het handig om alvast een plek te bepalen waar de lamp komt te staan en hoe groot mag de lamp zijn. Kleurstalen en foto’s van je interieur kunnen de keuze ook gemakkelijker maken. Bekijk ook ons Instagramaccount voor de meest actuele collectie. Mocht je er al iets tussen zien, dan kun je ons altijd een berichtje sturen om te reserveren.

Werkplaats

Else is de jutter en zoekt stad en land af naar mooie (vintage) vazen en beelden. In de werkplaats maakt Hilda de lampenvoeten. Als we er een lamp in zien, dan proberen we dat te realiseren. Daarnaast knappen we ook vintage lampen op of maken van de onderdelen een nieuwe lamp. We denken in de winkel graag met je mee. Wil je de kap wat hoger of lager op de voet hebben? We kunnen deze aanpassingen meestal direct maken, omdat het atelier is verbonden met de het winkelgedeelte.