Else en Hilda

Madame Garage is in januari 2017 opgericht door Else Schaap en Hilda van Hall. Na vele jaren als jurist en marketingmanager in het bedrijfsleven gewerkt te hebben, besloten wij om onze grootste passie om te zetten in iets tastbaars. Allebei zijn wij altijd op zoek naar mooie unieke (tweedehands) items. Jutten, speuren en weer door verkopen zit in ons bloed. Dit konden we natuurlijk ook voor anderen doen.

Zo zijn wij begonnen met het uitruimen van huizen waardoor wij heel wat mooie meubels, lampen en accessoires tegenkwamen. We knapten dingen op of gaven het een nieuwe functie en verkochten het door op home sales en via social media kanalen. Dit doen we nog steeds, maar nu voornamelijk lampen via ons Lampenbar concept.

Lampenbar
Bij de Lampenbar stel je je eigen unieke lamp samen. Kies uit onze ruime collectie handgemaakte voeten Mix en match jouw favoriete lamp met onze kleurrijke (handgemaakte) kappen.

Restyling & Recycling
Wij richten in naar een 50/50 concept. Dit houdt in dat de helft van alle meubels en accessoires die wij gebruikenĀ  tweedehands is of, al dan niet gepimpt, hergebruikt wordt.

Wij zijn gespecialiseerd in het verkoop- en verhuurklaar maken van woningen. Wij kunnen snel schakelen, mede door onze loods vol mooie items en achterban van goede klussers.