Familiehuis | Haarlem

Voor een herenhuis in Haarlem kreeg Madame Garage de opdracht mee te denken over de keuken, kleurgebruik, werkplek, woonkamer en vaste kastenwand. Door het aanpassen van bestaande elementen, als de keuken, heeft het familiehuis een geheel nieuwe uitstraling gekregen.
Wij hebben Madame Garage ingeschakeld voor de inrichting van ons nieuwe huis. Wat zijn we blij met het eindresultaat! Een mix van vintage vondsten van Madame Garage, verschillende prachtige meubels naar idee van Madame Garage op maat gemaakt door een timmerman, wat nieuwe items en natuurlijk onze eigen spullen. “Je moet echt niets weggooien” drukten Else en Hilda ons regelmatig op het hart. Madame Garage bedacht originele en praktische ideeën voor verschillende plekken in huis, waaronder (het pimpen van) de keuken, de heerlijke werkplek en de stoere erkerbank en niet vergeten de prachtige kleuren.
Het resultaat is een warm, gezellig en geen dertien in dozijn familiehuis waarin wij ons meteen thuis voelden. Ideaal overigens dat Madame Garage ook de begeleiding en uitvoering voor haar rekening nam. Tot het ophangen van schilderijen en kopen van planten en kaarsen aan toe. Else en Hilda, heel erg bedankt!