Verhuur styling Herenhuis | Kralingen Rotterdam

Madame Garage kreeg de geweldig leuke opdracht om binnen zeer korte tijd een gigantisch herenhuis in Kralingen verhuur-klaar te maken; Airbnb-proof. Zodat het een jaar verhuurd kon worden in afwachting van bouwvergunningen. Het hele huis en terras is aangepakt en gezellig gemaakt en zijn er 14 slaapplaatsen gerealiseerd. Budgetair konden we het rode tapijt wat door het hele huis heen lag niet vervangen, daar hebben we mee gespeeld en omheen gewerkt. Het huis is het afgelopen jaar constant verhuurd geweest met zeer positieve recensies van de verschillende huurders. Een mooier compliment kon Madame Garage niet krijgen.
Een stalen trappenhuis, metro-tegels aan de muren en rood tapijt in de gehele woonkamer was waar Madame Garage mee moest spelen.
Dit was een project waar denken wij alleen Madame Garage een succes van had kunnen maken. Een groot huis van 350M2 volledig inrichten en opknappen binnen 3 werkdagen zodat deze verhuurd kan worden. Door een strakke planning van de kant van Madame Garage en heel veel voorwerk is dit gelukt. Krijgen vaak te horen van verschillende kanten hoe mooi en fijn huis het is. Dit is met name te danken aan Madam Garage. Hilda en Else bedankt !